top of page
walnot-mynewsdesk_1.jpg

Fagfolk når du trenger det!

Comfort Rørlegger Bergen AS hjelper deg med både de planlagte og uforutsett oppgraderingene i ditt hjem eller i din bedrift. Som en del av Norges eldste rørleggerkjede Comfort og med dyktige fagfolk på laget, skal du som kunde
være trygg på at jobben blir utført på en forskriftsmessig måte.

Tjenster
Ikon7.png

RØRLEGGER

Flere dyktige rørleggere som utfører de planlagte, men også de uforutsette oppgraderingene i ditt hjem eller i din bedrift. 

Ikon10.png

TOTALERENOVERING

For deg som kunde betyr det at vi har samlet alt på et sted. Du forholder deg kun til oss, og vi bistår deg i alt fra planlegging til ferdig bad med alt av dokumentasjoner og garantier.

Ikon6.png

TEGNING AV BAD

Drømmer du om nytt bad? Du kommer med dine ønsker, behov, og rammer. Derifra kommer vi med råd, anbefalninger og skisser til ditt nye drømmebad. 

Ikon8.png

SPYLEBIL OG KAMERA

Når det virkelig har tettet seg, er det som oftest rørlegger med spylebil man har behov for. Rørlegger Bergen hjelper deg med å åpne tette rør og avløp.

Ikon9.png

VAKTTELEFON

Vi har rørleggere på vakt hele døgnet slik at du skal få hjelp når du trenger det. Vi minner om at det kommer vakttillegg på pris. 

Rørleggeren med butikk

Du har kanskje hørt det før, «Rørleggeren med butikk»? Det er akkurat det vi er. Vi er et rørleggerfirma som i 2018 gikk inn i Norges eldste rørleggerkjede, Comfort. Dette gjorde vi fordi vi ønsket at du som kunde skal få se baderomsutstillinger, få råd, veiledning og ikke minst inspirasjon. Vi vet at oppussing av bad ofte er en dyr investering og ønsker derfor at du som kunde skal få den beste servicen fra start til slutt. 

Tidligere prosjekter

bottom of page